BÅDEOG

Åpningstider kafe: Mandag til fredag: 11-16

BÅDEOG er BÅDE et hus med mange rom OG en måte å tenke på. Velkommen!

[Konferansesenter ]

BÅDEOG har sentrale kurs og konferanselokaler midt i Sandnes Sentrum. Vi har egne konferanseansvarlige som vil ta vare på  dere gjennom hele dagen. BÅDEOG tilbyr ulike pakker som kan være med å gi dere det dere ønsker. Har dere ønsker utover dette, vil vi selvsagt gjøre vårt ytterste for å tilrettelegge for dere.

Ønsker du å bruke offentlig transport er det ca. 5 min gange fra Sandnes rutebilstasjon. Vi har noe parkering på baksiden av bygget, ellers kan du benytte det lett tilgjengelige parkeringsanlegget Nygaardshagen i Jærveien.

Rom for hverandre

Dette er vår hovedsal og har plass til 130 deltakere i kino oppsett, 70 deltakere i klasserom oppsett. Vi tilbyr her to prosjektorer som gjør det mulig å lage alternative oppsett etter behov.

Verdensrommet

Vårt kreative rom med et litt røffere preg har fått navnet verdensrommet. Dette rommet egner seg utmerket til utstillinger, workshops og varemesser. Rommet har egen garasjeport og kan deles opp i tre mindre rom. Fleksibiliteten er stor her, og rommet har kapasitet til opp til 90 deltakere.

Styrerommet

Her får du et lyst og luftig arbeidsrom med ovalt bord og komfortable stoler. Rommet er utstyrt med flatskjerm, og har plass til 12 deltakere. Dette rommet kan også leies på timesbruk hvis du har behov for et ekstra kontor noen timer en dag.

 

Vi tilbyr gratis trådløst nettverk i hele huset.

 

For omvisninger, reservasjoner og bestilling, ta kontakt med vår booking-avdeling.
Telefon: 452 62 700
Mail: booking@badeog.net

164.jpg
Sammen med utleie av rommene tilbyr vi god og hjemmelaget mat fra vår kafe.