BÅDEOG

Åpningstider kafe: Mandag til fredag: 11-16

BÅDEOG er BÅDE et hus med mange rom OG en måte å tenke på. Velkommen!

Back to All Events

Konsert med Indigorado i Bådeog Kafeen

  • BÅDEOG kafe 2 Oalsgata Sandnes, Rogaland, 4319 Norway (map)

Vi er stolte av å presentere Indigorado i vår kafe tirsdag 12. august, klokken 18:00. Kafeen er åpen og det vil bli mulighet for å få seg et godt måltid frem til konserten starter. Salg av kaffe og kaker er tilgjengelig helt til arrangementets slutt. Kom innom for en kveld med nydelig musikk og god hjemmelaget mat. Velkommen!

Inngangspris 50kr, billetter kjøpes i døren.

Indigorado er ute på 11-dagers turné i Norge med start i Tønsberg og avslutning i Bergen og leverer nydelig akustisk musikk i grenselandet av singer/songwriter, folk og world. De har spilt sammen siden 2012 og er i ferd med å spille inn deres debutsingel (produsert av Karl-Joakim Wisløff fra Orango).

www.indigorado.com
www.facebook.com/indigoradomusic
https://soundcloud.com/indigorado
http://www.youtube.com/watch?v=ivRhC168XO0

Later Event: September 23
Eventyruka i Sandnes 2014